HTML

Politika - ahogy én látom

Friss topikok

Archívum

#1

2012.12.13. 11:42 | LifeWithPCOS | Szólj hozzá!

Hétfő - hallgatói fórum, tüntetés. Kedd - Kormányhivatal foglalás Miskolcon, tüntetés országszerte. Szerda - hallgatói fórum, tüntetés. Csütörtök - ez a 4. nap és a diákok még mindig kitartanak. Büszke vagyok rájuk, annyira jó látni, hogy még vannak olyan diákok, hallgatók és magyar polgárok, akik tenni akarnak és nem dőlnek be minden hülyeségnek.

Annyira dühítő, hogy hülyének néznek bennünket. "Ez nem tandíj." - Basszus, akkor mi??? Bár hogy is hívjuk, akkor is be kell fizetni.... Kérdem én: Miből? Mert egy egyetemistának iszonyat nehéz munkát találnia. Oké, ott van a diákmunka, de hogy vállalja el az a szegény egyetemista, ha olyan órarendje van, hogy össze vissza vannak órái? A legtöbb diákmunka így szól: Nappali tagozatos hallgatót keresünk, 8-16 órás munkavégzésre, heti minimum 3 napra. Hát hogy vállalja el így a hallgató? 

Erre mondják azt, hogy akkor ott van a diákhitel, vagy a diákhitel 2. Na de most komolyan, ki akarja az életét úgy elkezdeni a diploma megszerzése után, hogy máris hitele van? SENKI.

Teljes mértékben megértem azokat a fiatalokat, akik inkább elmennek innen. Menjenek. Jelenleg sajnos nincs olyan helyzetben ez az ország, hogy megérdemelje, hogy itthon maradjanak a fiatalok. Pedig ők akarnak, de nem hagyják, hogy itthon maradjanak. 

Remélem a sorozatos tüntetés és egyéb megmozdulások felébresztik végre azokat, akik bent ülnek a Parlamentben és rájönnek, hogy valamit NAGYON NEM JÓL CSINÁLNAK!

Diákok, hallgatók! Tartsatok ki! Most nem szabad meghátrálnunk. Végig kell csinálni és akkor talán meghallgatnak minket!!!

Címkék: tandíj tüntetés hallgatók hallgatói fórum

A bejegyzés trackback címe:

https://ntpol.blog.hu/api/trackback/id/tr354963360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása